Suporterii timisoreni si cei sarbi au provocat miercuri seara incidente in centrul Timisoarei, unul dintre fanii lui Partizan fiind ranit si a primit ingrijiri medicale intr-o ambulanta care s-a deplasat la fata locului, transmite NewsIn.

Cu trei ore inainte debutului intalnirii FC Timisoara-Partizan Belgrad, intre suporterii celor doua formatii s-au produs incidente violente. Doua autocare pline cu sustinatori sarbi au oprit in Piata 700 din Timisoara si, aflati sub influenta alcoolului, s-au luat la bataie cu fanii romani. In urma violentelor, un suporter sarb a fost ranit si a primit ingrijiri medicale intr-o ambulanta venita la fata locului.

La aceasta ora, in Timisoara se gasesc peste 500 de sustinatori ai formatiei din Belgrad, iar pana la inceputul meciului trbuiau sa mai ajunga inca 1.000. Acestia din urma, imbarcati in 30 de autocare, au fost retinuti in vama Jimbolia si nu vor mai ajunge la Timisoara pentru ca nu li s-a aprobat numarul de bilete si au hotarat sa se intoarca in Serbia.

Partida FC Timisoara-Partizan Belgrad, contand pentru turul I al Cupei UEFA, se va desfasura joi, de la ora 20:45, pe stadionul Dan Paltinisanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.