Fostul international roman Ilie Dumitrescu a declarat pentru NewsIn ca mai multi fotbalisti tehnici ai Stelei nu au putut evolua la adevarata valoare in meciul cu Bayern, din cauza suprafetei de joc care a avut de suferit in urma ploii.

"Rezultatul de egalitate ar fi fost bun pentru noi. Nu cred ca meciul cu Fiorentina devine capital dupa ce Steaua a fost invinsa de Bayern, dar este un inceput cu stangul", a spus Ilie Dumitrescu.

Fostul international roman a apreciat ca terenul greu a ingreunat jocul fotbalistilor stelisti: "Bayern a inceput mai bine, s-a adaptat la terenul de joc, s-a vazut ca este o echipa matura care a venit sa castige. Nemtii au facut un presing bun in primele 30 de minute, iar scorul putea fi mult mai mare. In schimb, jucatori tehnici ca Toja, Szekely si Dayro Moreno au avut probleme pe terenul de joc".

Mai mult, Dumitrescu a opinat ca jocul Stelei a suferit in prima repriza si din cauza emotiilor avute de unii fotbalisti. "Dupa pauza, Steaua a lasat tracul, s-a adaptat si ea la conditiile de joc, iar nemtii nu au mai reusit sa faca acel presing consistent, pentru ca e greu sa faci asta pe toata durata unui meci. In momentul in care Steaua a reusit sa recupereze mingii, le-am pus probleme si au aparut ocaziile de gol", a opinat fostul mijlocas al Stelei.

Steaua a pierdut miercuri primul meci din editia 2008/2009 a Ligii Campionilor in fata lui Bayern Munchen, scor 0-1, la capatul unui joc in care ros-albastrii au lovit de doua ori bara portii adverse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.