Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat astazi ca formatia sa va obtine 10 puncte in Cupa F a Ligii Campionilor, in timp ce rivala CFR Cluj va obtine cu un punct mai putin in Grupa A, relateaza NewsIn

"CFR o sa faca, probabil, sase sau noua puncte, iar noi zece. O sa o bata pe Roma, iar sase puncte le are asigurate. Aceia nu sunt fotbalisti, sunt niste adormiti. Probabil o sa o bata si pe Bordeaux si o sa faca noua puncte. Noi vom face zece, care e problema?", a declarat Gigi Becali, joi, intr-o intalnire cu presa.

Referitor la faptul ca CFR a invins la Roma, in timp ce Steaua a debutat cu o infrangere, Becali a replicat: "Ce importanta are ca CFR a batut la Roma? Pe mine ma intereseaza capra mea, nu a vecinului".

Patronul stelist a vorbit din nou despre meciul cu Bayern Munchen, mentionand ca nu are motive sa fie suparat pe echipa sa. "Nu am de ce sa fiu suparat. Am simtit o mahnire ca ne-a ocolit putin norocul, pentru ca puteam sa marcam si puteam chiar sa invingem. Faptul ca acum putem spune acest lucru, dupa ce in urma cu un an-doi nu puteam, este imbucurator pentru noi. Avem o echipa buna si ne vom califica mai departe. Important este ca celelelte echipe si-au impartit punctele, fiecare a luat cate unu. Am vazut ce pot nemtii. Sunt o echipa puternica, dar nu una de neinvins", a declarat Becali.

Intrebat daca apreciaza ca un blestem pentru Steaua faptul ca ros-albastrii nu castiga in Ghencea in Liga Campionilor, Becali a replicat: "Nu e niciun blestem ca nu castigam acasa. O sa ne calificam mai departe si o sa vedeti ca nu e niciun blestem. Eram optimist atunci cand nu aveam echipa, dar acum cand avem...".

Steaua a pierdut miercuri primul meci din editia 2008/2009 a Ligii Campionilor in fata lui Bayern Munchen, scor 0-1, la capatul unui joc in care ros-albastrii au lovit de doua ori bara portii adverse. In minutul 76, Steaua a reusit sa marcheze prin Bogdan Stancu, dar golul a fost anulat pe motiv de fault la portar.

In celalalt meci al Grupei F, Olympique Lyon si Fiorentina au remizat, scor 2-2, pe terenul echipei franceze. Etapa urmatoare se va disputa la 30 septembrie si programeaza urmatoarele meciuri: Fiorentina-Steaua si Bayern Munchen-Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.