Ziarele din Germania scriu ca Bayern si-a atins obiectivul in partida cu Steaua, dar gruparea bavareza poate considera ca a avut si noroc, deoarece ros-albastrii au ratat cateva ocazii clare de gol, informeaza NewsIn.

"In sfarsit o echipa germana care arata clasa, dupa ce Werder nu a castigat cu Famagusta. Bayern a castigat cu 1-0, epuizata, dar fericita. In Bucuresti, echipa din Bavaria a avut mai multe probleme decat se astepta. Romanii au trimis de doua ori balonul in bara, in timp ce debutantul in Liga Campionilor, Luca Toni, a avut si el mari ocazii de gol", scrie publicatia germana Kicker, in timp ce Bild titreaza "Euro start cu Van Buyten" si noteaza ca echipa din Munchen a trebuit spre final sa apere rezultatul.

"Un gol marcat de Van Buyten a fost de ajuns pentru Bayern Munchen in meciul cu Steaua. Gruparea condusa de Klinsmann a avut nevoie de o perioada destul lunga pentru a reveni in Liga si a facut-o cu dreptul. Bayern a inceput meciul cu incredere si concentrata, in timp ce portarul Zapata l-a oprit pe Toni. In a doua repriza Steaua a avut mai multe ocazii si oaspetii au avut si noroc pana la fluierul final al arbitrului", scrie N24.

"Victorie pentru Bayern, care a aratat clasa si concentrare maxima, chiar daca a suferit din cauza ploii permanente. Zapata a reactionat incredibil la majoritatea fazelor de atac ale lui Bayern", comenteaza ZDF.

Presedintele formatiei germane, Karl-Heinz Rummenigge, a spus ca obiectivul echipei era cel putin un punct, dar este foarte fericit de victoria obtinuta. "Am avut mai multe ocazii si victoria a fost meritata, chiar daca am avut noroc pentru ca Steaua a avut si ea ocazii mari", a spus Rummenigge pentru site-ul oficial al echipei.

"Acest sezon din Liga Campionilor a inceput perfect. Am obtinut o victorie in deplasare, iar in celalalt meci s-a inregistrat un egal. Acest lucru ne-am dorit. In a doua repriza pot sa spun chiar ca am avut noroc, dar victoria a fost meritata", a afirmat managerul Oli Hoeness.

Franz Beckenbauer a considerat ca Bayern a inregistrat o victorie foarte importanta si a avut o evolutie de apreciat. "Ne-am miscat mai bine, am avut posesia balonului. Romanii au jucat mai bine dupa pauza, am avut unele probleme, dar am reusit sa le depasim", a afirmat fosta glorie a fotbalului german.
Daniel van Buyten, autorul golului, a spus ca este fericit ca a putut aduce victoria si ca este mandru de rezultatul echipei sale, iar portarul Michael Rensing a declarat ca este multumit de cele trei puncte obtinute, chiar daca ploaia i-a incomodat.

"Publicul a ajutat foarte mult echipa gazda si jucatorii Stelei au dat tot ce au putut pentru a marca. Stiam ca o sa fie foarte greu, dar am preluat initiativa si am avut jocul sub control. Victoria este foarte buna pentru moral, chiar daca am facut si greseli, dar am demonstrat ca suntem pe drumul cel bun si putem termina grupa pe primul loc", a spus Van Buyten.

Steaua a pierdut miercuri primul meci din editia 2008/2009 a Ligii Campionilor in fata lui Bayern Munchen, scor 0-1, la capatul unui joc in care ros-albastrii au lovit de doua ori bara portii adverse.
In celalalt meci al Grupei F, Olympique Lyon si Fiorentina au remizat, scor 2-2, pe terenul echipei franceze.

Clasament: 1. Bayern 3p, 2. Fiorentina 1p, 3. Lyon 1p, 4. Steaua 0p.
Etapa urmatoare se va disputa la 30 septembrie si programeaza urmatoarele meciuri: Fiorentina-Steaua si Bayern Munchen-Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.