Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat miercuri, la finalul meciului Steaua-Bayern Munchen, scor 0-1, ca ros-albastrii pastreaza in continuare sanse de calificare in optimile Ligii Campionilor, dar nu trebuie sa piarda in jocul urmator, pe terenul Fiorentinei, anunta NewsIn

"Pacat ca nu am reusit sa concretizam ocaziile pe care le-am avut. In Liga Campionilor iti trebuie si sansa. Cred ca am avut si gol valabil la Bogdan Stancu. Meciul cu Fiorentina este decisiv, iar daca Steaua nu pierde, are toate sansele sa treaca mai departe de grupe. Jucatorii trebuie sa treaca repede peste acest esec, au pierdut totusi cu Bayern, nu cu o echipa oarecare", a spus Piturca la ProTV.

Fostul impresar Ioan Becali considera ca Steaua a fost lipsita de sansa: "In aceasta seara, Steaua a avut ghinion, dar grupa inca se joaca. Ei pot face puncte chiar in meciul urmator cu Fiorentina".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca ros-albastrii inca mai au sanse de calificare in optimile Ligii Campionilor: "Bayern a fost prea puternica in aceasta seara, dar cred ca Steaua poate face fata mai departe. Bayern e echipa buna".
Steaua a pierdut miercuri primul meci din editia 2008/2009 a Ligii Campionilor in fata lui Bayern Munchen, scor 0-1, la capatul unui joc in care ros-albastrii au lovit de doua ori bara portii adverse. In minutul 76, Steaua a reusit sa marcheze prin Bogdan Stancu, dar golul a fost anulat pe motiv de fault la portar.

In celalalt meci al Grupei F, Olympique Lyon si Fiorentina au remizat, scor 2-2, pe terenul echipei franceze.
Clasament: 1. Bayern 3p, 2. Fiorentina 1p, 3. Lyon 1p, 4. Steaua 0p.
Etapa urmatoare se va disputa la 30 septembrie si programeaza urmatoarele meciuri: Fiorentina-Steaua si Bayern Munchen-Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.