Antrenorul lui Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, a declarat, marti, ca echipa sa isi propune sa castige primul meci pe care il disputa in Liga Campionilor, dupa un sezon de pauza, chiar daca va intalni o "echipa compacta si greu de dovedit", asa cum o considera pe Steaua, relateaza NewsIn

"Stim cat de greu va fi acest meci, dar nu ne va umbri bucuria de a juca in Liga Campionilor. Am studiat cateva jocuri ale Stelei si pot spune ca este o echipa care trece usor de la faza ofensiva la faza defensiva. Au niste mijlocasi buni, atmosfera din stadion este apasatoare, dar sper sa ne impunem jocul. In functie de cum va decurge meciul, vom putea spune daca ne multumim sau nu cu un egal, dar am venit aici sa castigam cele trei puncte", a spus Klinsmann.

Tehnicianul german a mai afirmat ca elevii sai sunt pregatiti pentru a incepe cu o victorie un sezon in care si-au propus sa faca multe: "Nu exista echipe slabe, sper ca noi sa fim printre cele doua care se vor califica mai departe. Steaua este o formatie compacta, puternica, greu de dovedit. Fiecare meci este special in Liga Campionilor, iti produce o bucurie deosebita si cred ca echipa noastra este pregatita, pentru ca ne-am propus foarte multe in acest sezon. Exista o nervozitate in cadrul lotului nostru, dar este una pozitiva".

In ceea ce priveste modulul tactic pe care il va folosi in meciul de miercuri seara, Klinsmann a declarat: "Pentru acest sezon am pregatit cel putin doua sisteme, si ma refer la 4-4-2, asa cum echipa a jucat anul trecut, si 3-5-2, pe care l-am folosit in ultimele doua meciuri. Sunt fidel sistemului cu doua varfuri, chiar daca sunt multe echipe in Europa care folosesc un atacant".

Fostul mare atacant si-a amintit ca a intalnit Steaua si din postura de jucator, in 1993, pe cand evolua pentru AS Monaco, si a spus ca nu i-ar displacea ca rezultatul de atunci sa se repete. Ros-albastrii au pierdut acel joc, scor 1-4, dupa ce au condus cu 1-0. "Eu am jucat impotriva Stelei cu Monaco, a fost o experienta frumoasa. Nu m-as supara daca s-ar intampla ca atunci".

Steaua va debuta in Grupa F a Ligii Campionilor, miercuri, pe teren propriu, impotriva vicecampioanei Germaniei, Bayern Munchen, intr-un meci care va incepe de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.