Fostul jucator al Stelei, Victoras Iacob, negociaza in aceasta perioada un transfer formatia la Metalist Harkov, locul 4 in campionatul Ucrainei si participanta in Cupa UEFA in acest sezon, a declarat, luni, pentru NewsIn, impresarul atacantului, Traian Gherghisan.

"Suntem in negocieri avansate cu Metalist Harkov, care e o echipa buna si anul acesta joaca in cupele europene. Iacob prefera sa se duca acolo, desi mai sunt si alte oferte din tara pentru el. Sunt mari sanse ca transferul sau sa se parafeze in aceasta saptamana", a declarat agentul Traian Gherghisan.

Metalist Harkov este considerata performera sezonului in curs, dupa ce a reusit sa invinga in deplasare campioana Dinamo Kiev, scor 2-1, si a plecat neinvinsa de la Donetk din jocul cu echipa pregatita de Mircea Lucescu, scor 2-2.

Victoras Iacob este jucator liber dupa ce si-a reziliat contractul pe cale amiabila cu FC Kaiserlautern si poate semna cu orice formatie fara suma de transfer. Metalist Harkov va participa in acest sezon in Cupa UEFA, acolo unde va intalni pe Besiktas, in turul I preliminar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.