Presedintele executiv al echipei Dinamo, Cristian Borcea, a declarat astazi ca patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu are credibilitate in fotbalul romanesc si i-a recomandat acestuia sa vorbeasca despre clubul bucurestean atunci cand echipa sa va castiga macar un meci fara ajutorul arbitrilor, relateaza NewsIn

Borcea i-a replicat lui Porumboiu, dupa ce acesta din urma declarase despre acesta ca a ajuns in fruntea lui Dinamo dupa ce a fost sef de galerie si paharnicul arbitrilor. "Porumboiu poate sa spuna ce vrea, oricum nu mai are credibilitate in fotbalul romanesc. I-as recomanda sa vorbeasca despre mine si despre Dinamo atunci cand va castiga un campionat in Romania sau cand va avea jumatate din palmaresul clubului nostru. Sau cand va castiga macar un meci fara ajutorul arbitrilor", a spus Borcea pentru site-ul oficial al clubului din Stefan Cel Mare.

Oficialul dinamovist a afirmat ca stie sa respecte valorile si il apreciaza pe Porumboiu pentru ce a facut ca arbitru, dar acum "toti arbitrii se tem de Porumboiu, dar nimeni nu are curaj sa spuna lucrurilor pe nume".

"Banii lui pot cumpara tacerea in Moldova, dar niciodata in toata tara. Cand mulsul vacilor va fi sport olimpic, atunci va avea credibilitate si Porumboiu", a mai afirmat Borcea.

Borcea a adaugat ca nu poate fi cumparat de nimeni, asa cum este cazul patronului vasluian, el amintind de unele meciuri dintre FC Vaslui si Steaua care au fost considerate suspecte: " Pe mine nu ma poate cumpara nimeni, nici Gigi Becali, nimeni, spre deosebire de el. Ar trebui analizata replica lui Porumboiu: puscarie, prostitutie, asta stie sa faca. E ultimul om din lumea asta care ar trebui sa vorbesca. Sa ne aducem aminte de ultimele doua campionate castigate de Steaua la Vaslui, de transferurile facute inainte de meciuri, de toate lucrurile despre care s-a scris".

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat la randul sau despre presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, tot astazi, ca a ajuns sef la Dinamo dupa ce a fost sef de galerie si paharnic pe la protocoalele arbitrilor, iar daca fotbalul romanesc era unul corect acest om ramanea in galeria dinamovistilor.

Mai mult, Porumboiu a mai spus despre Borcea ca nu ar trebui sa vorbeasca despre moralitate in fotbalul romaensc dupa ce "a fost platit ca o prostituata" de patronul Stelei Gigi Becali, el facand referire la episodul din ultima etapa a editiei de campionat 2006/2007, atunci cand Dinamo a batut pe CFR Cluj, iar Steaua a profitat de acest rezultat pentru a ajunge in Liga Campionilor. Atunci, presa a scris faptul ca Gigi Becali le-ar fi dat conducatorilor dinmovisti 1 milion de euro pentru a se asigura ca dinamovistii ii vor invinge pe clujeni.

Meciul dintre FC Vaslui si Dinamo, contand pentru etapa a 7-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 19:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.