Capitanul rapidist Vasile Maftei a fost de parere ca giulestenii vor avea un meci dificil in compania lui AFC Urziceni si a fost de parere ca el si colegii sai nu trebuie sa joace la spectacol, ci sa adune puncte, dupa modelul formatiei ialomitene

"Suntem pregatiti pentru meciul de sambata. Ne asteapta un meci dificil. De fiecare data am avut meciuri grele cu ei. Urziceniul are cinci victorii consecutive, este echipa momentului, dar suntem determinati sa castigam", a spus Maftei, care a mai adaugat: "Trebuie sa castigam, sa adunam punte. Nu trebuie neaparat sa jucam frumos. La Timisoara am jucat frumos. Uitati-va la Urziceni, joaca frumos? Si-a castigat punctele si de 5 etape este neinvinsa", a declarat Vasile Maftei, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Maftei a vorbit si despre situatia echipei nationalei si, intrebat despre selectia facuta de Victor Piturca, a replicat: "Este decizia antrenorului, el raspunde. Poate ar trebui sa fie si alti jucatori acolo". Capitanul visiniilor a comentat si speculatiile privind refuzul lui Mutu de a mai veni la nationala si a spus: "Nu cred ca se pune problema. Mutu mai are de spus multe la echipa nationala".
Un alt subiect abordat a fost prezenta numerosilor staini in campionatul intern, situatie despre care Maftei a comentat: "Cei care investesc dau bani si este normal sa aduca ce jucatori vor. Din punctul meu de vedere este OK. Strainii nostri au facut treaba buna. Noi si Steaua am adus puncte pentru
Romania si pentru asta avem acum 7 echipe in cupele europene".

Prezent la conferinta de presa, atacantul Pierre Boya a vorbit despre incidentul in care a fost implicat inaintea meciului cu Timisoara, in urma caruia a fost exclus din lot, si a marturisit ca nu are resentimente in urma deciziei antrenorului. "Domnul Peseiro este antrenorul si seful nostru. Chiar daca m-a scos din lot pentru un timp, eu ii respect deciziile. Jucatorii trebuie sa respecte antrenorul. Nu poti fi atat de stupid, merg mai departe".

Rapidul va intalni pe AFC Urziceni pe propriul teren, sambata, in etapa a 7-a a Ligii I, cu incepere de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.