Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, i-a ironizat pe ziaristii francezi prezenti la conferinta de presa dinaintea meciului de miercuri cu Serbia, spunand despre acestia ca abia asteapta sa-l vada "decapitat" si a precizat ca nu stie ce va fi daca nu va castiga partida urmatoare, informeaza NewsIn

"Asa este lumea in ziua de azi. Mirosul de sange este cel pe care il asteptati voi, jurnalistii. Sunt multumit de un singur lucru: pedeapsa cu moartea si ghilotina nu mai exista la noi, altfel unora le-ar face placere sa ma conduca spre esafod. Nu am omorat pe nimeni, dar daca as fi facut-o, probabil ca eram tratat mai bine", a afirmat, marti, tehnicianul francez.

Domenech a vorbit apoi si despre intalnirea de miercuri cu Serbia: "Vom incerca sa castigam, dar daca nu invingem, nu stiu ce va fi. Sper ca maine privirile spectatorilor sa fi atintite spre jucatori si nu spre banca de rezerve, pentru ca acolo nu e nimic interesant de vazut".

Franta, adversara Romaniei in Grupa a 7-a, a pierdut sambata in meciul de debut al campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala din 2010 in fata Austriei, scor 3-1. In urma acestei infrangeri, presa din Hexagon a criticat in termeni duri decizia oficialilor Federatiei, care l-au pastrat pe Domenech in functie dupa Campionatul Europen din aceasta vara, competitie unde nationala cocosului galic a avut o prestatie modesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.