Tribunalul Sportiv din Italia a anuntat ca fanii formatiei Napoli nu vor avea acces in peluzele stadionului propriu pana la 31 octombrie, dupa ce au provocat mai multe incidente la partida cu AS Roma, informeaza NewsIn.

Formatia din Serie A a primit si o amenda de 10.000 de euro, pe langa inchiderea celor doua peluze ale stadionului San Paolo. Napoli va juca fara o parte dintre fani la meciurile cu Fiorentina (14 septembrie), Palermo (24 septembrie), Juventus (19 octombrie) si Reggina (29 octombrie).

"Mi se pare ca s-a depasit orice limita. In acest moment ma gandesc sa renunt la tot si sa ma retrag din fotbal", a declarat presedintele clubului, Aurelio De Laurentiis.

In timpul meciului din prima etapa, fanii lui Napoli au dat foc mai multor petarde la inceputul celei de a doua reprize, dar au aruncat si spre suporterii adversi cu diverse obiecte pe care le-au avut la ei. Inainte de partida, ei au provocat pagube importante si in trenul in care au calatorit ilegal.

Autoritatile au decis ca fanii napoletani au avut un comportament "intolerabil", mai ales ca mai multi politisti au fost raniti in timpul confruntarilor. Acum cateva zile, suporterilor lui Napoli le-a fost interzis sa mai faca deplasarea alaturi de echipa pentru tot restul sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.