Noua achizitie a lui Manchester United, Dimitar Berbatov, si-a cumparat intr-o singura zi 25 de perechi de adidasi, pentru care a scos din buzunar suma de 3.000 de euro, informeaza editia de luni a cotidinaului Daily Mail

"Berbatov s-a comportat ca un baietel in magazin. A cumparat pe tot ce a pus mana. Numai Dumneze stie la ce ii vor folosi toate cele 25 de perechi de incaltaminte", au declarat pentru Daily Mail surse din anturajul excentricului fotbalist.

Presa britanica scrie ca Berbatov intentioneaza sa-si cumpere si o casa in Manchester. Daily Mail noteaza ca o posibila achizitie ar fi Cheshire, resedinta fotbalistului galez Robbie Savage.

Intrenationalul bulgar in varsta de 27 de ani s-a transferat recent, pentru 39 de milioane de euro, de la Tottenham Hotspur la Manchester United, echipa la care primeste un salariu de 120.000 de euro pe saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.