Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca partida cu Franta, de la 11 octombrie, din preliminariile CM 2010, este decisiva pentru calificarea la turneul final, relateaza NewsIn.

"Am discutat azi dimineata cu Piturca si nici el nu gaseste raspunsuri la infrangerea cu Lituania. Cam astia sunt jucatorii, din pacate. Noi avem 7 milioane de jucatori cum au nemtii? E o infrangere rusinoasa, dar uitati-va pe unde joaca si lituanienii. Daca noi castigam, cu infrangerea Frantei, era perfect. Daca ne bate Franta, e greu sa mai emitem pretentii la calificare. Trebuie sa castigam in Feroe, iar meciul Franta este ca o finala pentru noi", a declarat Sandu la GSPTV.

Intrebat daca selectionerul Victor Piturca ar putea fi demis in cazul unui rezultat negativ in meciul cu Insulele Feroe, de miercuri, Sandu a raspuns: "De Piturca nu ne despartim cu una cu doua, el trebuie sa castige meciul cu Feroe, si contractul merge mai departe. Despre asta vorbim dupa aceasta campanie de doua jocuri".

In ceea ce priveste jucatorii indisponibili pentru meciul cu Insulele Feroe, Sandu a afirmat: "Avem mai multi jucatori accidentati, ei sunt in tratament sa vedem cat poti fi recuperati. E si Daniel Niculae printre ei".
Sandu a negat informatiile aparute in presa centrala de luni, conform carora Razvan Cocis ar fi fost in noaptea dinaintea meciului cu Lituania intr-un club de noapte din Cluj.

Romania a pierdut primul meci disputat in preliminariile CM 2010, scor 0-3, pe teren propriu, in fata Lituaniei, si se afla pe ultimul loc in Grupa a 7-a. Urmatorul joc al nationalei va avea loc miercuri, in deplasare, cu Insulele Feore, iar ultimul meci din acest va avea loc la 11 octombrie, impotriva Frantei, la Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.