Tranzactia urmeaza sa se definitiveze luni seara, Tender dorind si un parteneriat de lunga durata cu autoritatile locale.
Revolutie de catifea la Timisoara. Asa cum a anuntat, Marian Iancu se va retrage cu mult zgomot de la clubul banatean, dar nu va ramane departe de fotbal, pentru ca va ceda controlul partenerului sau de afaceri, Ovidiu Tender. “Poli Timisoara este un interes national local. Ca banatean nu pot ramane indiferent la soarta echipei de fotbal. Voi purta discutii cu factorii locali si daca nevoia o impune ma bag sa preiau echipa de fotbal Poli Timisoara”, sustine omul de afaceri Ovidiu Tender.

Acesta nu neaga faptul ca a purtat discutii cu Marian Iancu, pentru a prelua echipa de fotbal, dar doreste sa cunoasca si modul in care Consiliul Judetean, respectiv Consiliul Local se vor implica in ajutorarea echipei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.