Goalkeeper-ul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat duminica agentiei NewsIn ca golurile pe care au reusit sa le inscrie fotbalistii reprezentativei Lituaniei in poarta lui Bogdan Lobont nu puteau fi evitate, intrucat au fost executii imparabile

"Lituanienii au dat niste goluri imparabile, care nu cred ca puteau fi evitate nici de zece portari. Au fost niste executii ajutate si de caracteristicile mingii cu care s-a jucat. Lovita corect, acea minge prinde o viteza si un efect inselator pentru portar", a spus Mircea Bornescu.

Goalkeeperul gruparii din Banie a fost de parere ca "rezultatul cu Lituania a fost un accident, iar daca se mai joaca de o suta de ori meciul, nu cred ca se mai poate repeta scorul de 3-0 in favoarea lor". Mai mult, Bornescu s-a aratat increzator ca "in returul cu lituanienii ne vom lua revansa, nu avem de ce sa ne temem de ei".

Mircea Bornescu s-a referit si la neincluderea lui Florin Costea in lotul de 18 jucatori: "Imi pare rau ca nu a fost inclus in lotul de 18, dar asta este viata. Sper doar ca va juca in meciul cu Insulele Feroe, pentru ca Florin este un jucator care poate face diferenta in orice partida".

Echipa nationala a Romaniei a debutat cu o infrangere in preliminariile Campionatului Mondial din 2010, 0-3 cu Lituania, intr-un meci disputat sambata la Cluj. In urma rezultatului inregistrat la Cluj, Romania a pierdut primul meci din istoria confruntarilor cu Lituania. Urmatorul joc al echipei nationale in Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Cm 2010 este programat miercuri, in deplasare, impotriva reprezentativei Insulelor Feroe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.