Antrenorul echipei nationale a Andorrei, David Rodrigo, il ironizeaza pe omologul sau de la prima reprezentativa a Angliei, Fabio Capello, si afirma ca lui i-ar fi mai usor sa pregateasca nationala Albionului, informeaza editia online a NewsIn

"Domnul Capello spune ca nu intelege tactica defensiva a Andorrei. El poate incerca sa pregateasca Andorra si eu voi incerca sa antrenez Anglia, sunt sigur ca as putea invinge Andorra cu mai mult de 2-0", a afirmat David Rodrigo. Golurile Angliei au fost reusite de Joe Cole, dar presa engleza a criticat prestatia echipei, in timp ce fanii englezi i-au huiduit pe jucatori in timpul meciului care a avut loc la Barcelona.

Tehncianul spaniol a adaugat ca este nemultumit ca englezii glumesc datorita faptului ca fotbalistii din Andorra nu sunt profesionisti si trebuie sa aiba si alte meserii pentru a castiga bani. "Acesti 11 baieti i-au facut pe suporterii englezi sa se intoarca impotriva echipei lor si sa aiba o atitudine negativa, si nu este prima data cand se intampla asa ceva. Ce poate spune acest lucru? Ca atunci cand Andorra va folosi 11 jucatori profesionisti, Anglia va pierde jocul. Stim ca nu putem invinge Anglia acum, dar chiar daca am pierdut pe tabela de marcaj, noi suntem invingatorii morali ai meciului", a explicat selectionerul nationalei din Andorra.

Anglia va evolua miercuri contra Croatiei, la Zagreb, echipa din cauza careia a ratat calificarea la EURO 2008. "Croatia joaca excelent, atat in defensiva, cat si in atac. Sunt rapizi si puternici. Stiu cum sa joace, nu lasa spatii libere. Croatia este favorita grupei, iar Belarus poate juca un rol important", a mai spus Rodrigo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.