Jucatoarea de tenis romana Elena Bogdan s-a calificat marti seara in optimile turneului de la US Open, dupa ce a trecut in turul 2 de Sandra Roma din Suedia, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Elena Bogdan, cap de serie numarul 5 pe tabloul junioarelor, a invins-o pe Sandra Roma cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, iar in faza urmatoare va juca impotriva rusoaicei Marta Sirotkina.

O alta romanca, Alexandra Damaschin, a trecut de turul I al competitiei, unde a invins-o pe Reka-Luca Jani (Ungaria), scor 6-2, 4-6, 6-2, si va juca in faza urmatoare cu Kurumi Nara, din Japonia, cap de serie numarul 7 al competitiei.

In proba de dublu, perechea formata din Elena Bogdan si Elena Cherniakova (Rusia), cap de serie numarul 1, a fost invinsa in mansa inaugurala de Julia Boserup (SUA)/Christina McHale (SUA), scor 3-6, 2-6. De asemenea, perechea Ana Bogdan/Kristina Mladenovic (Franta), cap de serie numarul 2, a fost eliminata de cuplul Katarzyna Piter (Polonia)/Romana Tabaskova (Slovacia), scor 3-6, 6-7.

Cuplul format din Alexandra Damaschin si Rebecca Marino (Canada) va juca in turul 2 al competitiei americane impotriva perechii Richel Hogenkamp (Olanda)/Aranxta Rus (Olanda), cap de serie numarul 5, dupa ce in mansa inaugurala a trecut de perechea formata din Victoria Kamenskaia (Rusia) si Zuzana Luknarova (Slovacia), scor 7-5, 1-6, 10-7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.