Patronul formatiei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca a depus un memoriu impotriva antrenorului lui Dinamo, Mircea Rednic, la Comisia de Disciplina, dupa ce acesta a declarat ca arbitrajul din Liga I este directionat de la Vaslui.

"Avocatii mei au facut un memoriu pentru ca, indiferent de ce discutii vor aparea, Mircea Rednic trebuie sa explice ce a spus in legatura cu arbitrii. Va avea posibilitatea sa spuna tot ce stie despre butoanele de la Vaslui sau de la Bistrita. Eu ma ofer Comisiilor sa verifice daca am eu vreo legatura cu Mugurel Draganescu sau cu orice alt arbitru. Nu ma intereseaza ca Rednic sa fie pedepsit, ci doar ca adevarul sa iasa la lumina", a spus Porumboiu.

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic, declarase luni ca arbitrajul romanesc este condus in acest moment de la Vaslui, dupa ce, inainte de Revolutie, era directionat de la Bistrita.

Porumboiu e de parere ca arbitrul Draganescu a favorizat Dinamo in meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-0, desi Rednic afirmase contrariul. "S-a vazut clar ca Draganescu a favorizat Dinamo. L-a eliminat pe Julio Cesar, desi ar fi trebuit sa il dea afara pe Lobont. Nu vad de ce sa fiu eu acuzat pentru asa ceva tocmai de asta l-am chemat la Comisie".

Conducatorul vasluian sustine ca nu a intentionat niciun minut sa intre in vreo discutie in contradictoriu cu oficialii dinamovisti. "Sa fie clar, eu nu am inceput scandalul, nu eu am dat SMS-uri la 12 noaptea si apoi sa spun ca destabilizez Dinamo. Nu ei i-am facut prosti pe conducatori sau ca fumeaza trabucuri, nu e treaba mea. Eu nu imi doresc in niciun fel sa aprind fitilul in fotbalul romanesc si am convenit cu Vasile Turcu sa nu mai vorbim despre acest subiect pana dupa meciul direct. Sa lasam fotbalul sa se joace pe teren. Eu am tacut, sper sa se opreasca si ei", a afirmat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.