Clubul Manchester City a confirmat, luni, pe site-ul oficial, transferul atacantului brazilian Robinho de la Real Madrid cu doar cateva minute inainte de incheierea perioadei de transferuri, suma vehiculata fiind de 40 de milioane de euro, informeaza presa internationala.

Clubul din Premier League a anuntat ca Robinho a semnat un contract valabil pe patru ani, iar presa engleza scrie ca brazilianul va primi un salariu record. "Sunt foarte incantat ca am oportunitatea sa lucrez cu un jucator atat de talentat precum Robinho. A fost o zi incarcata, mai ales ca a aparut si noua investitie, iar transferul lui Robinho este un lucru fantastic pentru noi", a afirmat antrenorul Mark Hughes.

Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, a precizat ca a fost de acord cu vanzarea jucatorului din motive "umane", nu fotbalistice, dar ca este multumit de suma de bani obtinuta in urma tranzactiei.

Presa spaniola a precizat ca Real l-a vandut pe jucatorul in varsta de 24 de ani pentru suma de 40 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.