Sport 28 August 2008 16:27
Actionarul majoritar al gruparii "U" Cluj, Vasile Onaca, a declarat, astazi, ca Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei. Acesta va semna un contract valabil pentru urmatoarele doua sezoane, relateaza NewsIn

"Ma bucur ca am reusit sa-l aducem la Cluj pe unul dintre cei mai mari fotbalisti romani. Speram sa reusim sa-i facem pe suporteri sa zambeasca din nou. Ii multumim din suflet lui Dorinel ca a acceptat sa vina sa antreneze Universitatea".

Dorinel Munteanu s-a declarat fericit pentru noul sau angajament: "Este o zi speciala pentru mine, ma bucur foarte mult ca am ajuns la Universitatea Cluj. Am discutat foarte multe ore cu oficialii lui "U" Cluj inainte sa iau acesta decizie. Exista cateva proiecte concrete, importante, si din acest motiv am declinat alte propuneri. Le voi cere tuturor jucatorilor de la "U" Cluj sa se gandeasca suta la suta la acest club, vom aborda fiecare joc la victorie".

Noul antrenor al echipei "U" Cluj a tinut sa precizeze ca "obiectivul nostru este promovarea imediata in Liga I, iar pana in iarna lotul nu va suferi modificari importante". Munteanu si-a exprimat speranta ca jocul echipei sale se va imbunatati in etapele viitoare.

Altfel, Munteanu nu crede ca va avea probleme cu suporterii echipei rivale din oras, CFR Cluj: "Nu cred ca o sa am probleme cu suporterii lui CFR Cluj, am petrecut o perioada frumoasa la CFR, dar acum ma identific suta la suta cu "U" Cluj".

Dorinel Munteanu va fi ajutat de secunzii Gica Mihali, Catalin Ciorman, Marius Popescu, in timp ce preparator fizic va fi Yuksel Yesilova, iar Mihai Nadaban se va ocupa de pregatirea portarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.