Primul turneu futures masculin din cadrul Circuitului International de Tenis al Romaniei se desfasoara, in aceasta saptamana, la Centrul National de Tenis, fiind dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari, au anuntat, ieri, organizatorii competitiei.

"In urma cu doi ani a luat nastere acest circuit, care a crescut foarte mult. La inceput, am avut 15 turnee, acum am ajuns la 30, plus cele doua de la Brasov si de la Bucuresti. Presedintele federatiei internationale ma intreba ce fac eu cu atatea turnee in Romania. Eu i-am spus ca vreau sa fac jucatori de tenis", a declarat presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Intrebat ce parere are despre faptul ca echipa de Cupa Davis a Romaniei va juca in sala, in sferturile de finala ale Grupei Mondiale, cu Croatia, Nastase a raspuns: "Este decizia croatilor sa jucam in sala, nu putem decat sa acceptam si sa ne pregatim pentru suprafata pe care se joaca meciul. Sper ca Pavel si Hanescu sa poata sa isi ia liber cel putin cu zece zile inainte, ca sa se pregateasca pe ce se va juca acolo, adica pe o suprafata rapida", a spus Nastase, intr-o conferinta de presa, la care a venit cu o bicicleta, fiind imbracat in costum, purtand cravata si pantofi.

"Nu ma deranjeaza ca sunt in costum. Merg foarte des cu bicicleta, nu mult, cam 4-5 kilometri. Ma duc si la intalniri, si am avantajul ca evit problemele cu locurile de parcare. Nu stiu de ce se mira lumea, pentru ca, in Occident, bicicleta este un mijloc de transport foarte frecvent utilizat", a spus Nastase, care a adaugat ca bicicleta costa mai mult decat o masina. "Este foarte scumpa, am cumparat-o de la Monte Carlo. Nu stiu exact pretul ei, dar costa mai mult decat o masina. De fapt, este a sotiei, dar am si eu una", a afirmat presedintele FRT.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.