Sport 26 August 2008 23:36
Antrenorul formatiei Real Madrid, Bernd Schuster, a afirmat ca jucatorii echipei sale nu trebuie sa se relaxeze dupa castigarea Supercupei Spaniei, trofeu castigat de gruparea din Madrid in dauna Valenciei, relateaza Reuters

Real Madrid a castigat duminica seara cu 4-2 mansa secunda a Supercupei si a castigat trofeul dupa ce a invins cu scorul general de 6-5. Antrenorul formatiei madrilene, Bernd Schuster, a afirmat ca in ultima saptamana de transferuri, care se va incheia la 31 august, pot avea loc mai multe schimbari in echipa, iar cel mai incert caz este cel al atacantului brazilian Robinho.

"Un astfel de meci nu se intampla asa des. Este pentru prima data cand am trecut prin asa ceva, ca antrenor sau ca jucator. Oricum, nu vom inceta sa cautam alti jucatori pentru transferuri doar pentru ca am castigat acest meci. Nu vreau sa ne automultumim dupa victoria obtinuta", a spus Schuster, care a afirmat ca el a luat decizia ca Robinho sa nu evolueze in meciul cu Valencia. "Trebuie sa vedem ce se va intampla, dar sper sa ramana la noi si campionatul viitor", a adaugat tehnicianul.

Real Madrid a anuntat ca nu vrea sa negocieze cu formatia engleza Chelsea Londra, care ofera pentru jucatorul in varsta de 24 de ani suma de 36 de milioane de dolari, in timp ce presa spaniola a notat ca gruparea madrilena este interesata de transferurile lui Diego Capel, David Villa, Diego Milito sau Klaas Jan Huntelaar.
In prima etapa a noului sezon, Real va evolua duminica, in deplasare, contra lui Deportivo La Coruna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.