"Il doare foarte tare urechea dreapta si deocamdata nu aude nimic. Din cate stiu eu, se pare ca acea petarda i-a explodat foarte aproape de ureche. Nu putem sti daca afectiunea suferita va dura cateva zile sau cateva saptamani. Nu putem exclude nici sechelele permanente care pot aparea", a declarat medicul echipei austriece.

Portarul lui Rapid Viena a fost accidentat de o petarda aruncata din tribune in minutul 6 al partidei cu Austria Viena si apoi a fost dus la spital pentru a i se face investigatii medicale. Jucatorul a fost inlocuit, meciul a continuat, iar Rapid Viena s-a impus in cele din urma cu scorul de 3-0.

Dupa finalul partidei, presedintele Federatiei Austriece de Fotbal, Georg Pangl, a spus ca forurile austriece se vor sesiza dupa acest incident, iar cele doua cluburi ar putea fi sanctionate: Austria Viena pentru comportamentul suporterilor, iar Rapid Viena pentru masurile de securitate insuficiente. Oficialul a mai precizat ca se asteapta ca vinovatii de acest incident sa fie gasiti, mai ales pentru ca pe stadion exista un sistem video de supraveghere.