Sport 22 August 2008 12:27
Clubul Steaua a anuntat astazi ca l-a transferat pe atacantul Ricardo Suarez Pedriel, de la gruparea boliviana Jorge Wilstermann, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea

Jucatorul in varsta de 21 de ani, care a bifat pentru Jorge Wilstermann 39 de partide in ultimele 3 sezoane si a reusit sa marcheze 21 de goluri, va sosi in Romania la sfarsitul acestei saptamani pentru a parafa contractul cu ros-albastrii.

Fotbalistul mai are la activ 3 meciuri la echipa nationala de seniori a Boliviei, pentru care a marcat si un gol, el fiind desemnat si cel mai bun jucator al turneului Copa Aerosur din 2008.

Pedriel este cel de-al optulea jucator pe care Steaua l-a transferat in ultima perioada dupa ce ros-albastrii i-au achizitionat pe Arthuro, Kapetanos, Bogdan Stancu, Abel Gomez, Riocardo Toja, Thiago Gomez si Janos Szekely.

De asemenea, gruparea din Ghencea i-a mai cumparat pe Robert Neagoe si pe Claudiu Ionescu, dar acestia vor evolua la Gloria Buzau. Si Ciprian Tatarusanu de la Gloria Bistrita este jucatorul Stelei insa el se va alatura ros-albastrilor abia de la inceputul sezonului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.