Sport 21 August 2008 23:57
Mii de fani ai formatiei AS Roma, dar si personalitati din fotbalul italian au fost prezenti, miercuri, la inmormantarea fostului presedinte al clubului roman, Franco Sensi, relateaza NewsIn

Fanii echipei au venit inca de dimineata, de la ora locala 7, in locul unde a avut loc slujba, pentru a putea sa-i aduca un ultim omagiu lui Franco Sensi. Ei i-au aplaudat in special pe fiica fostului presedinte, Rosella, si pe sotia acestuia, Maria.

La inmormantare au mai fost prezenti, printre altii, si vicepresedintele Comitetului Olimpic Italian, Luca Pancalli, delegatii din partea majoritatii cluburilor din Italia, fosti jucatori ai echipei, Damiano Tommasi, Demetrio Albertini, presedinte Federatiei Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete, antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, primarul Romei, Gianni Alemanno, Carlo Mazzone sau actrita Sabrina Ferilli.

In momentul in care a sosit presedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, fanii echipei l-au huiduit pe acesta, iar omologul sau de la Juventus, Giovanni Cobolli, a fost aplaudat, la fel ca si antrenorul rivalei Lazio Roma, Delio Rossi. Incidentul cel mai important s-a petrecut atunci cand a ajuns si vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, care a fost injurat de catre fanii Romei, acestia aruncand chiar cu sticle spre el. A fost necesara interventia fortelor de ordine pentru a calma spiritele.

Vicenzo Montella a citit si o scrisoare din partea fotbalistilor lui AS Roma, in care a spus ca jucatorii l-au considerat pe fostul presedinte ca "un al doilea tata". Sicriul a fost purtat purtat in afara bazilicii de Totti, Baptista, Doni, Panucci, Okaka si Spalletti, in timp ce suporterii cantau imnul gruparii italiene, pe care Franco Sensi a condus-o timp de 15 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.