Sport 20 August 2008 00:38
Antrenorul formatiei Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat marti ca adversara echipei sale din etapa viitoare, Universitatea Craiova, este favorita la victorie datorita fortei ofensive de care dispune

"Intre noi si Universitatea va fi un meci intre doua echipe in forma si, chiar daca noi avem mai multe puncte, Craiova are 60% sanse la victorie, dupa egalul de la Cluj, dar si pentru ca evolueaza pe teren propriu. Ma astept sa intalnim un stadion plin, pentru ca fanii Stiintei sunt deosebiti. Contra Craiovei ne va fi foarte greu, au o echipa buna, pe care eu o apreciez foarte mult, mai ales datorita jocului frumos", a declarat Petre Grigoras, marti, intr-o conferinta de presa.

"Nu am fost invinsi in patru etape, avem cele mai multe puncte alaturi de Dinamo, dar trebuie sa fim realisti, o perioada buna nu iti asigura un campionat reusit sau indeplinirea obiectivului, care la noi este o clasare in primele zece la finalul sezonului. E bine insa ca am invins o echipa cu pretentii la titlu, avem un moral foarte bun pentru urmatoarele jocuri", a adaugat tehnicianul galatenilor.
Grigoras s-a plans din nou din cauza faptului ca echipa galateana nu primeste mai mult sprijin financiar: "Ne descurcam, chiar daca ne-au plecat toti jucatorii de atac, Jula, Szekely, Stan si Deac, dar nu am avut incotro. Daca nu-i vindeam acum, poate nu mai evoluam in Liga I. Chiar daca Otelul este sponsorizata de un concern precum Mittal Steel, nu cred ca miliardarul indian stie ce se intampla aici, asa ca bugetul este la limita mentinerii pe prima scena".


Tehnicianul s-a declarat nemultumit si de faptul ca meciul de sambata nu va fi televizat, mentionand ca nu isi poate explica decizia televiziunilor. "Pentru mine ramane o enigma faptul ca nu se televizeaza un meci dintre o echipa care ocupa primul loc si una care arata fotbal si tocmai a remizat pe terenul campioanei. Nu e vina noastra, si nici a Craiovei, insa este pacat pentru suporterii celor doua echipe si chiar pentru cei din tara, fiindca sunt sigur ca va fi spectacol sambata", a spus Petre Grigoras.
Meciul Universitatea Craiova - Otelul Galati, din etapa a 5-a a Ligii I, se va juca sambata de la ora 18:00 pe stadionul Extensiv din Banie. Dupa cele 4 etape disputate, Otelul Galati este liderul Ligii I, cu 10 puncte, la egalitate cu Dinamo, in timp ce Universitatea Craiova ocupa locul 9, cu 7 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.