Sport 20 August 2008 16:07
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, astazi, ca decizia Comisiei de Anchetare a cazului 'Valiza' este una gresita si cel care a intervenit a fost chiar presedintele FRF, Mircea Sandu, din dorinta de a le demonstra oficialilor ros-albastri puterea sa in fotbalul romanesc, relateaza NewsIn

'Coruptie pasiva este atunci cand influentezi un rezultat, ca si cand eu i-as fi influentat pe jucatori sa piarda. Eu ii influentam sa castige. Atat ii ajuta si pe ei mintea sa inteleaga. Mircea Sandu imi arata mie pisica, dar nu are ce sa imi faca. Mircea Sandu este intr-o mare convalescenta, ne arata ce puternic e el. Pana cand crede ca va rezista si rabdarea mea? Din rautatea pe care o are el, veninoasa, vroia sa il dea afara afara pe Daniel Florea si acum a gasit motiv. Stiam de la inceput sa asa se va intampla.', a declarat Becali pentru Realitatea TV.

Conducatorul gruparii din Ghencea mai spune ca unul dintre membrii Comisiei, Constantin Anghelache, era cunoscut ca un om cu demnitate, insa in acest caz s-a lasat influentat de Mircea Sandu.

Becali a mai precizat ca nici in momentul de fata nu a primit cei 1,7 milioane de euro pe care DNA i-a pus sub sechestru asigurator, imediat dupa meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj. 'Nu am primit niciun ban pana acum, fac un abuz cei de acolo. Am mers in instanta pentru recuperarea banilor. Ei spun ca doar un procuror superior poate sa imi dea banii inapoi, dar ma tot amana. Vom merge la Curtea Europeana pentru asta. Eu oricum am un act la FRF prin care dovedesc ca acei bani erau pentru un teren. Iar daca cei de la DNA au probe, atunci de ce nu dau drumul la dosar?', a mai afirmat acesta.

Tot astazi, Comitetul Executiv al FRF a decis sa ii demita pe membrii Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea, Valentin Epure si Marian Lucu, in urma anchetei realizate de doi membri ai CEx, in ceea ce priveste legalitatea hotararilor date de comisiile FRF in cazul "Valiza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.