"Poli" Iasi si Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a 24-a a Diviziei A Bürger. Partida din Copou a reprezentat o lupta surda intre doua echipe nevoite sa lupte pentru cele trei puncte. Ocaziile la cele doua porti au fost aproape inexistente, D. Munteanu irosind unica ocazie o oaspetilor (minutul 38, sut pe langa poarta), in timp ce Ionut Parvu a fost la un pas de a marca in minutul 88, printr-un sut de la 30 de metri, portarul stelist Tudor scotand cu greutate mingea de la vinclu.

Fara gol in 180 de minute

Steaua se chinuieste in ultimele etape, insa a avut noroc ca urmaritoarele sale, Rapid si Dinamo, n-au stiut sa profite din plin. In ultimele trei runde, Steaua a castigat doar patru puncte, marcand un singur gol (0-1 la Constanta 1-0 cu Sportul si 0-0 la Iasi! Interesant este faptul ca "militarii" n-au reusit in aceasta editie de campionat sa inscrie in poarta iesenilor. In tur, "Poli" s-a impus in Ghencea cu scorul de 1-0, acest rezultat venind intr-un moment in care iesenii nu aveau nici o victorie in opt runde. Se pare ca ultimele disensiuni dintre Gigi Becali si Walter Zenga (foto) au avut repercusiuni grave asupra moralului fotbalistilor. Stelistii n-au putut sa-si etaleze jocul obisnuit, singurul jucator care s-a evidentiat, prin daruire, fiind Banel Nicolita.

Au rasturnat casele cu bilete

Partida de la Iasi a nascut un mare interes printre suporterii locali. Ieri, a fost mare bataie pe bilete.
Directorul economic al clubului din Copou, Neculai Ciulu, a declarat ca vanzarea biletelor pentru partida cu Steaua a fost oprita pentru o ora deoarece suporterii au distrus doua case de bilete si au agresat doua vanzatoare.

Citeste si:

"Suporterii, aflati sub influenta alcoolului, au inceput sa rupa gardurile din jurul stadionului si sa rastoarne casele de bilete. In aceste conditii, am sistat vanzarea biletelor pentru o ora pana la sosirea fortelor de ordine", a anuntat oficialul iesean.
De suferit a avut si un fotoreporter de la un cotidian din Iasi. Acesta a fost agresat de bisnitari, in momentul in care voia sa surprinda cu aparatul de fotografiat specula din jurul arenei.

Pretul biletelor a fost de 50.000 de lei la peluze si de 100.000 de lei la cele doua tribune, insa la "negru" tichetele au crescut chiar de cinci ori.

Gigi a dat dolari si la Iasi

Patronul Stelei a fost bine primit in Copou. Pentru a se apropia de inima moldovenilor, Becali a fluturat steagul echipei iesene, fiind aplaudat de fanii locali. Gigi a dat 100 de dolari mascotei echipei "Poli".