Sport 19 August 2008 01:00
Jucatorii echipei FC Timisoara, Arman si Artiom Karamian, au fost anuntati ca vor fi convocati la nationala Armeniei pentru jocurile din preliminariile Campionatului Monsial din 2010, impotriva Turciei si Spaniei

Fratii Karamian vor fi convocati la nationala pentru meciurile cu Spania si Turcia

Fratii Karamian vor fi chemati la nationala tarii lor in perioada 1-11 septembrie, pentru meciurile cu Turcia (6 septembrie), respectiv Spania (10 septembrie).
Armenia face parte din Grupa 5 de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, alaturi de Spania, Turcia, Belgia, Bosnia-Hertegovina si Estonia.
Pe de alta parte, Milos Brezinsky si Dejan Rusia nu au mai plecat la nationalele Slovaciei, respectiv Sloveniei, dupa ce au fost anutati ca nu mai fac parte din loturile finale ale reprezentativelor lor, care joaca in aceasta saptamana cu Grecia, respectiv Croatia.
Altfel, medicul formatiei de pe Bega, Teymoor Ahmaadi, a anuntat ca Borbely va fi apt de joc saptamana viitoare, in timp ce Balazs Borbely si Dare Vrsic nu vor putea fi folositi in perioada urmatoare.

Antrenorul sarb Miodrag Jesic a demisionat de la CS Otopeni

Antrenorul sarb Miodrag Jesic a demisionat, luni, de la CS Otopeni, in urma rezultatelor slabe pe care echipa le-a obtinut in primele patru etape de campionat, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul clubului din Otopeni.
"Este adevarat ca Miodrag Jesic nu mai este antrenorul echipei CS Otopeni, iar aceasta decizie a fost luata in urma rezultatelor slabe pe care echipa le-a avut in primele etape. Nu stiu cine va fi noul antrenor, dar cert este ca interimar este deocamdata Gabi Margarit", a declarat presedintele clubului, Dragos Cristean.
In primele patru etape ale Ligii I, CS Otopeni a inregistrat patru infrangeri consecutive, cu Otelul Galati (1-3), CFR Cluj (0-4), Dinamo (2-3) si FC Timisoara (1-3).
Miodrag Jesic a fost numit in functia de antrenor al echipei CS Otopeni in luna iunie a acestui an, atunci cand a semnat un contract valabil pe un sezon. Tehnicianul de 49 de ani, care a mai pregatit in cariera sa pe Litex Loveci (Bulgaria), CSKA Sofia (Bulgaria), Partizan Belgrad (Serbia), Altay Izmir (Turcia), l-a inlocuit in functia de antrenor pe Liviu Ciubotariu, cel care a reusit promovarea cu formatia din Otopeni in Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.