Sport 18 August 2008 22:13
Formatia de handbal feminin CS Tomis Constanta a castigat duminica turneul international Cupa Varna 2008, desfasurat in Bulgaria, dupa ce s-a impus in ultimul meci in fata gruparii HC Lokomotiv MB
Elevele lui Mircea Buca au dispus cu 35-27 de HC Lokomotiv, campioana Bulgariei, dupa ce vineri si sambata au castigat partidele cu HC Uskudar (32-28) si HC Kale Kichevo (55-26).
Presedintele gruparii constantene, Gheorghe Slabu, s-a declarat incantat de evolutia echipei sale la acest turneu. "Sunt extrem de multumit de prestatia fetelor in acest turneu. Cred ca in acest sezon vom avea o echipa echilibrata pe posturi. La Varna s-au incercat mai multe formule de joc, iar echipa s-a comportat la fel de bine in oricare dintre ele. A fost un turneu extrem de util", a spus Slabu.
CS Tomis va mai sustine o partida de verificare la Ploiesti, impotriva formatiei locale, iar in perioada 29-31 august, se va deplasa la Ramnicu Valcea pentru un turneu la care vor lua parte cele mai bune echipe din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.