Sport 16 August 2008 14:23
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca stia de decizia selectionerului Victor Piturca de a renunta la postul sau de la echipa nationala si ca mai mult, acesta vrea sa renunte definitive la antrenorat, informeaza NewsIn.

"Mie mi-a zis Piturca despre decizia asta a lui de a nu mai antrena de mai mult timp. Mi-a spus ca in 2010 vrea sa se retraga, dar nu numai de la echipa nationla, ci din antrenorat, in general. Dar el a declarat asta acum, pana in 2010 mai e mult, vom vedea ce va fi", a declarat Ionut Lupescu.

Selectionerul Victor Piturca a declarat astazi in cotidianul ProSport, ca se va retrage de la echipa nationala in anul 2010, iar aceasta decizie este una definitiva. "Sunt decis ca in 2010 sa inchei conturile cu nationala si sper ca acest lucru sa se intample dupa Campionatul Mondial din Africa de Sud. Nici daca iau Cupa Mondiala nu ma mai razgandesc. E suficient si nu mai are rost sa continui. Am avut performante, vreau sa mai am, dar atunci va fi momentul in care va trebui sa vina altcineva la nationla", a spus Piturca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.