Sport 15 August 2008 23:50
Antrenorul lotului feminin de gimnastica a Romaniei, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, dupa cucerirea medaliei de bronz, ca este multumit de rezultat, dar ca a fost greu sa ajunga aici pentru ca multe persoane s-au aratat neincrezatoare in sansele de a urca pe podium
"Sunt multumit. Cel mai dificil lucru a fost sa continuam sa avem incredere in noi si sa muncim cand toti din jurul nostru au fost neincrezatori. A fost o finala grea, tot timpul pe muchie de cutit", a explicat Forminte.
Antrenorul a fost completat de una dintre elevele sale, Steliana Nistor: "Ne-am implinit visul de a cuceri o medalie la Beijing. Nu am renuntat nicio clipa in timpul finalei si am reusit. Acum, pentru mine vine finala de la individual compus, dar si cea de la paralele. Mai vreau o medalie, nu conteaza de care va fi".
Lotul feminin de gimnastica al Romaniei, format din Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Andreea Grigore, Andreea Acatrinei, Anamaria Tamarjan si Gabriela Dragoi, a cucerit miercuri medalia de bronz in finala pe echipe, clasandu-se dupa China, noua campioana olimpica, si SUA. Gimnastele lui Nicolae Forminte au luptat pentru medalia de bronz cu Rusia, care s-a clasat pe locul 4.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.