Sport 14 August 2008 00:47
Forul european de fotbal a decis ca intalnirea FC WIT Georgia-Austria Viena, din turul II preliminar al Cupei UEFA, sa se dispute intr-o singura mansa, meci care a fost reprogramat la 28 august, din cauza situatiei tensionate din Georgia
UEFA a anuntat ca gruparea georgiana WIT nu poate organiza meciul in Georgia si a anulat prima mansa, urmand sa se dispute doar partida care era programata in retur, la 28 august, in Viena. Forul european trebuie sa contacteze cluburile si asociatiile nationale pentru a le comunica regulile legate de calificare pentru respectiva partida.
Prima mansa a intalnirii era programata la 14 august, pe stadionul Mikheil Meskhi din capitala Georgiei, Tbilisi, dar WIT a cerut ca partida sa se dispute pe un teren neutru. UEFA a fost de acord initial si a mutat partida tur pe stadionul Ataturk din Rize, dar ulterior s-a decis sa se dispute intr-o singura mansa.
Meciul tur trebuia sa fie arbitrat de o brigada din Romania, condusa de Sorin Corpodean, asistat de Cristian Constantin Nica si Miklos Nagy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.