Sport 13 August 2008 23:52
Fostul international olandez Marc Overmars,va reveni pe gazon in tricoul lui Go Ahead Eagles, dupa ce a abandonat fotbalul in 2004
Fostul fotbalist al 'Portocalei Mecanice' Marc Overmars, care s-a retras din activitate in urma cu patru ani din cauza unor probleme la genunchi, va evolua in sezonul viitor la formatia Go Ahead Eagles, din liga secunda batava, la care a debutat in fotbalul profesionist, informeaza editia de marti a Daily Mail.
"Este adevarat ca nu am mai activat ca profesionist din 2004, dar cu multa vointa poti obtine multe", a afirmat fostul jucator al lui Arsenal.
Marc Overmars, in varsta de 35 de ani, s-a retras din activitate in urma cu patru ani, pe cand facea parte din lotul Barcelonei, din cauza accidentarilor repetate pe care le-a suferit la genunchi.
Mijlocasul a mai evoluat in cariera sa la Willem II Tilburg, Ajax, echipa cu care castigat Liga Campionilor, in 1995, Arsenal Londra, formatie cu care a realizat eventul in 1998, si FC Barcelona. Overmars are 86 de selectii si 17 goluri la nationala Olandei, alaturi de care a participat la Cupa Mondiala din 1998 si la Campionatele Europene din 2000 si 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.