Sport 13 August 2008 23:49
Noua achizitie a gruparii din Stefan cel Mare, Julio Cesar va fi prezentat miercuri suporterilor dinamovisti
Actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat marti ca Dinamo a ajuns la un acord cu fostul fundas al lui Real Madrid, Julio Cesar, pentru a evolua in viitor la formatia din Stefan cel Mare.
"Este adevarat, ne-am inteles cu Julio Cesar. Este un mare jucator, care a trecut pe la multe cluburi mari din Europa, iar maine, in cadrul unei conferinte de presa, de la ora 13:00, va fi prezentat oficial si va sta la dispozitia ziaristilor", a declarat Vasile Turcu, marti, pentru NewsIn.
Fundasul brazilian Julio Cesar Santos Correa are 29 de ani si a jucat de-a lungul carierei la CD Marathon, Real Valladolid, Real Madrid, AC Milan, Real Sociedad, Benfica, Austria Viena, Real Valladolid, Bolton Wanderers si Tigres, iar in ultimii doi ani a evoluat la Olympiakos. Cel mai important trofeu pe care Julio Cesar il are in palmares este Liga Campionilor, pe care a cucerit-o cu Real Madrid in 2000.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.