Sport 11 August 2008 23:52
Antrenorul gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca infrangerea suferita in fata echipei AFC Urziceni, scor 1-5, reprezinta cea mai mare umilinta pe care a suportat-o pe plan sportiv

"Sincer, rusine mai mare ca asta nu am patit de cand sunt in fotbal. Imi e rusine de ce s-a intamplat. Am inceput jocul de la 0-1 si in zece oameni. Jucatorii nu au avut atitudine, au depus armele inca din minutul 12 si nu trebuia. In repriza a doua se rugau sa se termine meciul, au cazut psihic si au fost de nerecunoscut. Poate daca eram in 11 alta era soarta partidei, insa ati vazut ce s-a intamplat. Suntem toti vinovati, la un moment dat trebuia sa schimb toti cei 10 jucatori din teren. Am fost slabi. O sa amendez toata echipa", a spus Eugen Neagoe.

Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost extrem de dezamagit de infrangerea la scor suferita in fata gruparii AFC Urziceni, in acest sens neavand prea multe de declarat: "Am pierdut in fata unei echipe bune. Ce mai poti spune la infrangere?".

De cealalta parte, tehnicianul oaspetilor, Dan Petrescu, a apreciat jocul fotbalistilor sai si a recunoscut ca se astepta la o replica mai puternica din partea gorjenilor: "Cand castigi cu 5-1 ce sa spui? Stiam ca va fi un meci greu, dar ne-am facut singuri partida usoara cand Pandurii a ramas in 10. Sunt increzator pentru viitorul echipei mele. Pandurii e o echipa buna, dar azi a prins o zi mai slaba. Neagoe trebuie sa-si revina. Scorul reflecta realitaea din teren. Am vazut meciul la televizor, dar mai bine nu il mai vedeam, pentru ca am vazut multe semnalizari de ofsaid eronate".

Managerul general al AFC Urziceni, Mihai Stoica, a apreciat la randul sau evolutia entuziasmanta a fotbalistilor antrenati de Dan Petrescu: "Pentru mine este o mare surpriza in conditiile in care am avut o serie de jucatori indisponibili. Nu credeam ca vom castiga de o asemenea maniera. E cel mai bun joc al nostru de pana acum. Baietii au jucat perfect. Stiam ca Pandurii e o echipa buna, dar astazi nu stiu de ce nu a putut pune probeleme. Este o mare performanta sa dam cinci goluri cu cinci jucatori diferiti. E cea mai mare diferenta cu care Unirea a castigat in deplasare vreodata. Am jucat impecabil astazi, nu am fost norocosi, dar am interpretat o partitura perfecta. Mi-a placut Unirea azi, voi mai sta pe banca", a spus Mihai Stoica.

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa categoric, duminica, pe teren propriu de AFC Urziceni, scor 1-5, intr-o partida din cadrul etapei a 3-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.