Guvernul a dat gres. Patronii magazinelor de vise au gasit solutia pentru a relua activitatea in aproximativ trei saptamani

Patronii au mai gasit o solutie pentru a-si continua afacerile: comercializarea de produse noi, altele decat cele 36 de substante interzise prin lege. Astfel, in aproximativ trei saptamani, magazinele de vise care au incetat activitatea dupa emiterea legii, vor intra din nou pe piata.

„In jur de 25 martie se va stabili data la care magazinele se vor redeschide. Acum se pun la punct actele necesare. Sunt foarte multe acte, e un volum mare de munca. Deocamdata nu se cunosc toate detaliile, dar se reia activitatea”, a declarat pentru Adevarul Alin Rotaru, principalul distribuitor Spice Shop din tara.

De cealalta parte, Directia de Sanatate Publica inca verfica daca mai exista in magazine plantele etnobotanice care se regasec pe lista celor 36 interzise de Guvern. “Colaboram cu politia pentru a scoate de pe piata plantele si substantele care se regasesc printre cele interzise deja. In cazul in care vor aparea altele noi, conform legii actuale, se va modifica anexa cu privire la substantele respective si vor fi interzise. Asteptam mutarea adversarului. Astazi se deschid, maine le controlam sa vedem daca sunt ilegale. Vom contracara efectele”, a declarat Valentin Boldea, directorul Directiei de Sanatate Publica Galati.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.