In provincia Varese din Italia, membrii unei secte sataniste sunt cercetati pentru uciderea mai multor prostituate romance, informeaza cotidianul „Agenfax".

Ancheta asupra activitatii sectei denumite „Bestiile Satanei" a inceput ca urmare a unui denunt facut recent de un tanar italian din localitatea Brugherio, care a sesizat fortele de ordine despre disparitia colegului sau de clasa, Cristian Frigerio.

Conform afirmatiilor adolescentului, colegul sau a fost ucis in cadrul unor ritualuri dedicate Diavolului de catre satanisti, intr-o biserica abandonata, aflata pe soseaua care uneste localitatile Brugherio si Monza.

Anchetatorii investigheaza ipoteza conform careia, in aceiasi biserica profanata, a fost ucisa si o prostituata romanca. Se pare ca tanara a fost ademenita in ritualul satanic dupa ce a fost abordata de unul dintre membrii organizatiei pentru prestarea de servicii sexuale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.