Cei doi romani, tata si fiu, care au salvat vineri o italianca agresata de un imigrant nord-african, au primit o medalie de la primarul localitatii Gaeta, unde a avut loc incidentul, relateaza agentia de presa AGI.

"Ceea ce s-a intamplat la Gaeta reprezinta un semnal pozitiv pentru relatiile cu comunitatea romana, in aceasta perioada foarte dificila pentru ea: nu trebuie extinsa la un popor intreg vina catorva indivizi", a comentat sindicatul atunci cand le-a dat celor doi medalia cu stema orasului, multumindu-le pentru gestul lor eroic, informeaza NewsIn.

"Le multumesc in numele familiei fetei, al orasului si in numele tuturor femeilor, din Italia si din lume, care sunt nevoite sa sufere acte de violenta fizica", a adaugat el.

Vineri seara, o tanara in varsta de 25 de ani, din localitatea Gaeta, din regiunea Lazio, iesise intr-un bar cu mai multe prietene. La plecare a fost urmarita de imigrantul nord-african, beat.

Barbatul a prins-o si a incercat sa o molesteze. Fata a incercat sa fuga intr-un bar, dar agresorul a prins-o din urma. Cei doi romani, care au vazut scena, au intervenit si au reusit sa indeparteze tanara de agresor.
Pe baza declaratiei victimei si a celor doi romani, politia l-a arestat pe imigrantul nord-african in varsta de 22 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.