In general, expunerea la aluminiu se face in principal prin intermediul hranei. Aluminiul din mancare provine din mai multe surse: folosirea aditivilor alimentari care contin aluminiu, prepararea hranei in diverse materiale care contin aluminiu - folii de aluminiu, tigai, cratite. Printre alimentele prin intermediul carora aluminiul ajunge in corp se numara painea, prajiturile, biscuitii sau pastele, legumele (ciuperci, spanac, ridichi si laptuci), bauturile (ceai si cacao), precum si unele vitamine pentru copii, medicamente sau alte produse care contin aluminiu, apa potabila fiind o sursa minora.
Despre autor:
Sursa: Romania Libera
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Programul Sezamo de Paște: până când putem face cumpărături și ce reduceri a...
Sursa: retail.ro
-
5 trucuri pentru a evita problemele digestive de Paște. Așa te poți bucura de...
Sursa: garbo.ro
-
Sunt bolnavă de tine, deși nu ești al meu...
Sursa: kudika.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Una dintre cele mai mari țări din America de Sud rupe legăturile diplomatice...
Sursa: wall-street.ro