Fiica directorului Serviciului britanic de informatii externe (MI6) John Sawers a postat pe Facebook o fotografie cu o arma automata de tip Kalasnikov care a apartinut fostului presedinte irakian Saddam Hussein.

Corinne Sawers, in varsta de 23 de ani, apare intr-o imagine tinand in mana o arma de tip Kalasnikov, in fata bradului de Craciun, informeaza MEDIAFAX, citand editia eletronica a Dialy Mail.

Imaginea poate fi vazuta pe pagina de Facebook a fiicei directorului MI6.

Arma expusa nu este o simpla replica a colectiei pe care o detinea Saddam Hussein, ci este chiar una dintre armele fostului dictator irakian.

John Sawers, in varsta de 55 de ani, a primit arma drept recompensa dupa misiunea pe care a avut-o la Bagdad dupa interventia militara americano-britanica din 2003. "Trofeul" pare sa fi devenit acum un obiect de distractie in familia directorului Serviciului britanic de informatii externe. [Marea Britanie: Primul discurs public al sefului serviciului de spionaj]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.