Zarva mare intr-o tanara familie de britanici. Tanara Carly O'Brien, in varsta de 22 de ani, a adus pe lume, la o distanta de 18 luni, doua perechi de gemeni sanatosi si frumosi.

Sansele ca acest lucru sa se intample sunt rarisime: una la 11 milioane de nasteri - si asta pentru simplul motiv ca femeia a fololosti, in toti acesti ani, o metoda de contraceptie moderna: pastilele anticonceptionale.

Carly O'Brien si partenerul sau, John Grant, in varsta de 28 de ani, au fost uimiti sa afle, in urma cu trei ani, ca femeia era insarcinata, desi stiau ca aceasta folosea metode de contraceptie. Cateva luni mai tarziu, Carly a dat nastere primei perechi de gemeni a familiei, Brandon si Daisy. Oricat ar parea de greu de crezut, trei ani mai tarziu, povestea s-a repetat intocmai. Ajunsa la medic cu simptomele specifice unei sarcini, Carly i-a lasat fara cuvinte pe specialisti, care au descoperit ca britanica are in pantece o alta pereche de gemeni, pe Dylan si Lilly.

Britanica s-a declarat uimita de situatia prin care a trecut. "Toti cei cu care am vorbit, prietenii, familia mea si chiar personalul spitalului, spun ca nu au mai auzit de asemenea cazuri. A fost un adevarat soc, dar suntem incantati, bineinteles, acum ca avem patru copii cu varsta pana-n trei ani, frumosi si sanatosi", povesteste mamica, citata de "Daily Mail".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.