Compania israeliana Shapir Group a inceput ieri vanzarea apartamentelor din proiectul North Park Residence, situat in nordul Bucurestiului, in apropiere de Padurea Baneasa si de Scoala America. Preturile celor 30 de tipuri de locuinte pornesc de la aproximativ 78.000 euro plus TVA.
"Vanzarile au inceput acum, insa avem deja pre-contracte pentru mai mult de zece apartamente. Preturile nu sunt pe metru patrat, ci pe locuinta in sine si pornesc de la circa 78.000 euro plus TVA pentru garsoniere de 50 mp", a declarat Alina Stan, General Manager al Promark Real Estate, agentul exclusiv de Marketing si Vanzari pentru North Park Residence.

Constructia proicetului North Park Residence a inceput de curand, iar in prima faza vor fi livrate 400 de apartamente din totalul de 1.500. Proiectul va fi dezvoltat in mai multe etape, pe parcursul a cinci ani si va cuprinde 34 de cladiri rezidentiale si 9.000 mp spatii comerciale, investitia totala fiind estimata la 200 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.