Fondul de investitii HEAREF si Gheorghe si Dorina Iaciu vor opera si dezvolta Parcul Comercial situat in partea de est, de o parte si de alta a DN2, la 8 km de oras.

Complexul Expo Market Doraly cuprinde o suprafata de 55.000 de metri patrati construiti cu planuri de dezvoltare a inca 35.000 de metri patrati.

„ Este prima tranzactie pe care am incheiat-o in Romania si face parte din strategia noastra de investitii in proprietati imobiliare in zona. Speram sa fie doar prima din tranzactiile importante pe care ni le propunem”, a declarat Matthew Hunt, cel care a coordonat achizitia din partea HEAREF.

Citeste si:

„Expertiza HEAREF de care beneficiem prin acest parteneriat ne va ajuta sa implementam accelerat planurile de dezvoltare ale Expo Market Doraly. Suntem pregatiti sa ne extindem pentru a acomoda si clientii potentiali”, a declarat Gheorghe Iaciu – partener HEAREF in acest joint-venture.

Potrivit acestuia, dezvoltarea viitoare a infrastructurii din zona, ce va include atat reabilitarea vechilor drumuri, cat si constructia altora noi, impreuna cu lucrarile companiei de infrastructura vor imbunatati traficul catre si dinspre Expo Market Doraly.