Blue Air va efectua servicii de transport aerian pentru Posta Romana, prin constituirea unei platforme de schimb aeriene pe Aeroportul International „Henri Coanda” sau pe „Aurel Vlaicu”, valoarea contractului fiind de 44,84 milioane de euro, fara TVA.

Contractul vizeaza si serviciile de handling (pentru asistenta avioanelor si a bunurilor transportate in timpul stationarii pe aeroporturi - n.r.) si se va desfasura pe o perioada de trei ani si jumatate, Blue Air Transport Aerian fiind declarat castigatorul licitatiei organizate de Bursa Romana de Marfuri.

Bursa Romana de Marfuri a desfasurat, in calitate de consultant - organizator, procedura de licitatie deschisa pentru achizitionarea acestor servicii, prin constituirea unei platforme de schimb aeriene pe Aeroportul Otopeni sau pe Aeroportul Baneasa.

La aceasta licitatie au putut depune oferte firmele al caror bilant contabil arata o cifra de afaceri de minimum 12,5 milioane de euro in 2007. Garantia de participare la licitatie este de 3,15 milioane de lei (900.000 euro).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.