Ce strategie de plasare a banilor in banci am putea adopta in 2008 pentru un randament cat mai mare, care sunt segmentele imobiliare care ne vor aduce cei mai multi bani in cont? Acestea sunt doar doua intrebari pe care romanii si le pun astazi odata cu cresterea veniturilor.
Legea investitiilor enunta ca „nu toate ouale se depun in acelasi cos“. Pentru a lua cea mai buna decizie de investire a unor sume mari de bani, orice persoana ar trebui sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in lume, pe piata monetara si valutara, pe zona bursiera, cea imobiliara, dar sa aiba si cunostinte despre arta.

Pentru a acoperi aceasta nevoie, oamenii de afaceri citesc publicatiile de business, printre care se numara si Wall-Street.

Am cautat pentru 2008 plasamentele care promit sa genereze cele mai mari randamente. Vor fi acestea obiectele de arta sau investitiile pe bursa? Cu cat mai poate creste BET-ul in 2008? Leul sau euro, care va fi moneda cea mai eficienta pentru plasamentele in depozite? Ce oportunitati de investitii mai sunt pe piata imobiliara din Romania?


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.