Primul Euromall din Romania construit de Union va fi amplasat la Piteti, potrivit unui comunicat de pres al grupului Union, remis Rompres. "Le mulumim partenerilor notri pentru increderea acordat i pentru faptul c ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde i dezvolta pe piaa local, in cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi pitetenilor valorile care au fcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine i inovaie, care se vor concretiza intr-o selecie deosebit de produse i excelena unor servicii complementare", a declarat Geo Buruian, director general al Univers'all.

"Aceast cooperare excelent este un semnal pozitiv pentru activitatea noastr i un indicator al angajamentului Euromall fa de Romania. Companiile noastre imprtesc valori similare i cu siguran oferta noastr comun se va dezvolta i in viitor, pentu a acoperi cat mai bine nevoile romanilor", a artat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Piteti i va avea o suprafa de peste 2100 de metri ptrai. Pe lang faptul c pune in vanzare, pe suprafee extise, o gam larg de produse alimentare i nealimentare, Unviers'all ofer produse la preuri competitive, precum i o varietate de servicii complementare destinate confortului clienilor.

Lansarea oficial a complexului comercial Euromall Piteti este preconizat a avea loc in februarie 2007. In prezent se desfoar lucrrile de construcie ale centrului comercial, demarate la sfaritul anului 2005. Pan in prezent, Euromall a incheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sut din suprafaa destinat inchirierii.