Noua platforma va oferi consumatorilor acces instantaneu la toate documentele, muzica si fotografiile acestora prin orice dispozitiv Apple.

Acesta aplicatie gratuita sincronizeaza toate tipurile de fisiere aflate pe gadgetul utilizatorului - inclusiv email-uri, aplicatii, documente si muzica - pe un server online, astfel incat sa poata fi accesate de pe un computer sau un dispozitiv mobil, informeaza dcnews.ro.

iCloud va asigura in mod automat transferul in cazul achizitionarii unei melodi sau a unei aplicatii de pe un dispozitiv mobil pe altul. De asemenea, acest nou serviciu va permite utilizatorilor sincronizarea documentele si fotografiilor acestora intre mai multe dispozitive.

  • iCloud iti ofera gratis 5GB spatiu de stocare pentru mail, documente si backup. Achizitiile noi, cum ar fi muzica, aplicatiile sau Photo Stream-ul nu sunt luate in considerare in cei 5GB.

iCloud este integrat perfect in noul iOS 5, prezentat si el in cadrul WWDC 2011.

Si iTunes in the Cloud va fi disponibil momentan doar in SUA din toamna si va costa 24.99 dolari pe an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.