Yuppy 18 Martie 2019 16:16
Jocurile video sunt considerate, in general, doar pentru baieti. Ei pot pierde ore in sir in fata calculatorului, cu playstation-ul in mana si eventual, niste chipsuri la indemana. Pentru ei este o activitate absolut normala si una dintre cele mai bune metode de petrecere a timpului liber. Eventual, mai cheama si doi, trei prieteni si iese o seara a baietilor pe cinste. Pana aici nicio problema, pentru ca ele incep abia atunci cand apar anumite schimbari in viata respectivului. De exemplu, o relatie ii poate da viata unui baiat peste cap, cel putin din punct de vedere al timpului liber. Poate la inceput, cat lucrurile sunt inca in faza in care cei doi abia se cunosc, nu este nimic care sa provoace probleme. Apoi, cand lucrurile evolueaza, ea ar putea sa fie deranjata de orele pe care partenerul le petrece jucandu-se. Si nu din cauza jocurilor video in sine, ci pentru ca nu o sa mai existe foarte mult timp pentru ei doi, ca si cuplu. Ea se va simti exclusa, iar el nu va vrea sa renunte la "mica" lui placere, si de aici apar si conflictele. Ce e de facut in aceasta situatie?

Cum pentru orice problema exista o solutie, la fel se intampla si in cazul de fata. Un cuplu poate functiona si daca unul dintre parteneri are o pasiune pentru jocurile video, atata timp cat nu a ajuns la dependenta. Cum? Sunt jocuri video care se pot juca si in cuplu, iar in acest fel problemele legate de timpul petrecut impreuna, ar putea sa dispara. De asemenea, jocurile video pot fi o metoda foarte buna de a va cunoaste, de a interactiona si de a va distra intr-un mod original. Veti afla lucruri noi unul despre celalalt, si, cu siguranta, el va fi foarte fericit. Bineinteles, nu toate fetele sunt dispuse sa incerce acest tip de "distractie" si nu toate se regasesc in aceasta activitate, dar poate fi o noua provocare. Cu siguranta va veti distra, veti rade si pana la urma nimeni nu va considera ca a fost timp pierdut. El va face ceea ce ii place, ea va petrece timp cu el, el o va avea alaturi si ambii vor fi fericiti. In continuare va vom prezenta cele mai bune jocuri video pentru cupluri, de incercat chiar la voi acasa:




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.