Incredibil12 Septembrie 201916:36

Lectura de un minut

Inspectoratul Scolar Cluj i-a premiat, joi, cu cate 3.000 de lei, pe cei 44 de elevi clujeni care au obtinut media 10 la examenele de Bacalaureat si Evaluare nationala.

"Inca din 2012 am spus ca una dintre prioritatile noastre este invatamantul de excelenta. Acesti copii sunt copii de excelenta, care merita recompensati pentru ceea ce fac; o fac pentru ei, pentru viitorul lor, pentru viitorul acestei tari. Trebuie sa avem grija de copiii de performanta. Am avut 1.000 de copii cu medie peste 9, din care s-au ales un numar mare de copii cu 10 la Bacalaureat, 10 la Evaluarea nationala, mult mai multi decat in anii trecuti", a spus seful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

El a adaugat ca, in urma propunerii sale, si Consiliul Judetean ii va premia tot cu cate 3.000 de lei pe cei 44 de elevi, urmand ca si Consiliul Local Cluj-Napoca sa-i premieze, cu o suma care urmeaza sa fie stabilita.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.